Mancare de linte

de onuta in Mancaruri de post, 7 Noi 2010 | 11928 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 250gr linte maro
  • 2 morcovi
  • 1 ceapa
  • 1 telina
  • sare,piper dupa gust
  • boia de ardei dulce
  • cimbru
  • 50ml ulei
  • apa
  • 2 linguri bulion.

 

Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mancare de linte:

1. Se spala bine lintea si se pune intr un vas cu apa calda la inmuiat.

2. Intre timp tocam ceapa marunt , morcovii si telina , si le inabusim in putin  ulei si apa. Adaugam apoi lintea si acoperim cu apa lasand sa fiarba la foc potrivit cam 30 minute.

3. Cand lintea este aproape fiarta adaugam sarea ,piperul, boiaua de ardei dulce, cimbru si bulionul.

4.Mai lasam sa fiarba cam 5-10 minute. important ca lintea sa nu se sfarame )

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Mancare de linte" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (5)

onuta 1

08.11.2010, 11:45

merci mult nadina

onuta 1

08.11.2010, 11:46

da mamaieelena este foarte gustoasa.

mena29 1

08.11.2010, 12:01

Foarte potrivita pentru zilele de post

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Limonada a la Cleme - reteta racoritoare si plina de vitamine

pe 02.05 la 20:10

Carrot cake reteta de tort de morcovi cu crema de branza

pe 02.05 la 14:02

Plăcinte cu carne - aperitiv gustos cu carnea rămasă

pe 02.05 la 11:25

Tiramisu la pahar cu cozonac - Rețeta unui desert ușor și delicios

pe 02.05 la 10:57

TOP
utilizatori

laura_n

3385 puncte

Rocsi

2610 puncte

Constelatialeu

2522 puncte

Catalina L

1978 puncte

oanapl

1227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Sarmalute de post in oala de lut